Keep on dancing

Hola Amigos/Amigas! 
 
(Har blivit så internationell här så jag kan hälsa på spanska woohoo ;) ) 
 
Tänkte slänga iväg ett blogg inlägg så här på eftermiddagen i brist på annat. Går lite på ett lyckorus för tillfället då jag har hittat ett gym som inte tvingar en att skriva ett års kontrakt och jag var precis där för första gången. Det bästa är att det var ett super bra gym med lite folk och stoooora rum med olika maskiner. Till skillnad från friskis och svettis som jag brukar gå på hemma i öret så fanns här stora fönster som vette ut mot gatorna så man behöver inte stå på crosstrainern och stirra in i en gul vägg i en timme haha. 
 
Annars då mina kära? Hur är livet i Sverige? Vet själv att jag saknar mina vänner sjukt mycket och speciellt när några av dom skapar en gråtar fest över skype haha. Saknar äver naturgodis och loka något galet, här finns inga nötter dränkta i choklad eller kolsyrat vatten smaksatt med hallon och citron... 
 
Tänkte för övrigt få ihop lite videobloggar i framtiden, men vill gärna ha med någon i bloggarna och roomisarna är kamraskygga så vi får se hur det går ;) 
 
Men tills dess, ha det bäst darlings! 
 

München just nu

Kan inte fatta att jag förra söndagen satt ute i strålande sol och över 20 grader... 

Swedish

 

Jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga och borde bättra mig. Men i dag var det i alla fall super härligt väder, så vi drog ut för att njuta av det varma vädret och solen. Medans vi väntade ville Marine att jag skulle lära henne svenska vilket ni kan se resultatet av nedan haha. ( Hon försökte även lära mig franska men det var alldeles för svårt och jag kan inte uttala ett ord rätt haha, så vi får se om även det klippet kommer upp här i framtiden ;) ) 

 

Sunday brunch

Hade en sådan där perfekt söndag idag med finaste Josefine. Vädret var helt underbart med krispig luft och inte ett moln på himmelen så vid tolv tiden gav vi oss ut på stan för en brunch i de mer genuina kvartererna bort från alla turister och trängsel. Vi satt nog närmare två timmar på resturangen och pratade om allt mellan himmel och jord. Resten av dagen spenderade vi med att promenera runt princip hela Münchens centrum. Eftersom ingenting, knappt mataffärer, är öppna här på söndagar så är det just såndanna här saker som är avslappande att göra efter en vecka fylld med händelser.  Så riktigt trevligt var det! 
 
Nu ska jag nog snart krypa till sängs eftersom jag har en tidigt dag i morgon. Hoppas allas söndag har varit lika trevliga som min! :* 
 
 

Oct. 12, 2012


Karaoke

Nu drar vi i väg på karaoke party med EF, tjarå!

Torsdag

Sitter i skolan och vantar pa en kompis, vi ska namligen i vag och forhoppningsvis lyckas kopa biljetter till en lite tripp i helgen...woho alskar spontanitet haha

Lördag

Tänkte skriva lite snabbt innan jag drar ut på sista Oktoberfesten. Har varit ute och gått hela dagen på stan med svenska Josefin och har haft hur trevligt som helst. Nu ska vi som sagt snart ut till oktoberfesten och umgås med andra EF studenter.

Hittade även marabou choklad och kände lycka i hela kroppen haha ;)


München

Mina föräldrar ville gärna se lite bilder från München så idag när det var strålande sol och över 20 grader varmt bestämde jag och Marine oss för att gå ut och ta lite bilder. Tyvärr var det enklare sagt än gjort eftersom idag är det Tysklands "nationaldag" (dagen då muren föll) (plus oktoberfest!) så det var smockat med folk. Men några halv taskiga bilder del det i alla fall. (Alla bilder är tagna på samma plats, marienplatz, för vi orkade inte mer haha) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktoberfest II