Tschüss Deutschland!

 
Jag är förkyld i ena näsborren, språk förvirrad och trött som bara den. MEN det gör inget för i morgon sover jag i mina egna säng för första gången på tre och en halv månad!! 
Tyskland har varit awesome men nu är jag redo att åka vidare ut i världen med första anhalt Örebro<3 
 
 
 
( insåg när jag hade tagit den här bilden att dom har skrivit fel på hur länge jag var här med sisodär en månad...haha) 

Tisdag

Har inget internet och vet ej när det kommer tillbaka, därför ligger bloggen nere tills jag kommer hem om 4 dagar!! Ha det bäst älsklingar!


121212

(obligatorisk rubrik idag kände jag) 
 
TIO DAGAR KVAR TILLS JAG ÄR HEMMA!!
 
Taggar sjukt mycket nu. Även fast Tyskland har varit en upplevelse i sig med upp och ner gångar så är jag redo att få åka hem till familjen, vännerna och sängen. Har redan klart för mig vad jag ska göra de flesta av dagarna så i tanken är jag stort sett hemma redan haha. 
 
 
 
 
 

wänzdäj

Dricker té ur en pluto mugg och färgar håret, coolt! 
 

fin lunch och snökaos

Kan medge att det här med blogga varje dag inte höll så länge. Men idag har vi inte gjort mycket mer än gått i skolan och sedan gick vi till KFC för att variera våran kost som just nu mest består av nudlar, müslie och cola light haha. Det har även snöat mycket här i München, så pass att tågen blir försenade och imorse fick vi vänta en halvtimma ute i snöstormen. Resten av dagen kommer förmodligen spenderas inomhus med serier, ha det bäst älsklingar! 
 

19:12

Hallå bloggen!
 
Än så länge håller jag mitt ord och uppdaterar dagligen (även fast det bara gått ca 24 timmar). Idag har jag mest sovit, skypat och städat men ska snart göra mig i ordning för ikväll.
 

På begäran

Asså det här med bloggandet går inte bra! Har bestämt mig för att fram till jul nu (cirka två veckor) så ska det bli ett inlägg om dagen, minst. 
 
Denna fredagskväll blir ganska lugn med tanke på att i morgon är det någon fest på sports bar och en av våra klasskompisar åker hem på söndag. Annars har denna vecka innehållt resturang och bar häng med klassen som slutade med att jag fick öl över mina nytvättade byxor och stor del av jackan. Men annars var kvällen väldigt lyckad haha! 
 
Även idag var det en rolig dag i skolan då vi mest har lekt lekar och lärt fransoser lite svenska användbara fraser (läs: opassande) 
 
Resten av denna kväll ska jag och jossan ha "lost" marathon om internet tillåter, ha det bäst mina älsklingar
 
 
 
 
grumlig fin bild från i onsdags 
 
 
 
 

Första advent

Glad första advent allihopa!
 
Vi har faktiskt fått lite snö här i München och graderna har sjunkit men det är fortfarande inte som en vintern i Sverige. 
 
Har haft en ganska så intensiv vecka då jag i tisdagskväll packade mina väskor och lämnade värdfamiljen då situationen blev ohållbar. Eftersom residenset som man kan bo på var fullt, fick jag turen att flytta in med Josefin. Så nu bor jag i ett super bra och stort rum med eget badrum och ett litet kök och jag stortrivs.
 
En av dom stora fördelarna med att jag har flyttat in med en svensk är att jag längre inte behöver växla mellan tre språk på en dag haha. Blev ganska skrämd förra veckan när jag längre inte kunde hitta rätt böjning på svenska ord och skrev engelska meningar med verbet på slutet... 
 
Annat som hänt under veckan är att Jossan har färgat mitt hår, vi har gått powerwalks i isklatt snöregn, vi gick på julmarknad med klassen, diggade musik på starbucks och igår var vi och åt middag på hard rock café. Dock när vi skulle åka hem tog vi fel tåg och åkte alldelses för långt till Dachau för att bli kvar där i väntan på ett tåg att ta oss tillbaka. 
 
Blev ett långt skrivar inlägg, men ha det bra darlings!
 
 
 
(Fulaste bilden ever hahaha märkte inte ens att det stod en soptunna framför granen... )